Slipcursus volgen

Slipcursus volgen? Verbeter uw rijvaardigheid in de echte wereld met een slippende rijervaring. Beheers de vaardigheid van het herstellen van een slippende auto in natte, ijzige of besneeuwde omstandigheden met deskundige instructie en oefening in een aangepaste slippende auto. Veel plezier met lessen die in het spel kunnen komen als het weer wat slechter wordt. Bekijk het volledige scala aan slippan-ervaringen dat we hieronder aanbieden.

Waarom een Slipcursus volgen?

Het leren beheersen van een slip is een ongelooflijk belangrijke rijvaardigheid om te hebben.

En het is niet alleen in de wintermaanden, met de gevaren van sneeuw en ijs, dat het beheersen van deze techniek zijn vruchten kan afwerpen in de echte rijomstandigheden op de open weg, want rijden op nat weer brengt het hele jaar door ook zijn eigen gevaar met zich mee.

Om u te helpen het vertrouwen in de slipcontrole te behouden, biedt Slipcursus volgen l u met trots de mogelijkheid om de slipcontrole te ervaren achter het stuur van een speciaal aangepaste auto met een deskundige instructeur aan uw zijde. Net zo belangrijk is dat het ook erg leuk is.

Echter, skid control is geen natuurlijke vaardigheid om te bezitten en vaak wordt de situatie nog verergerd door onze acties.

Desalniettemin geven de instructeurs u op onze skid-controle-ervaringen deskundig advies over hoe u een auto in een veilige gecontroleerde omgeving van een skid kunt recupereren en er tegelijkertijd een leuke les van kunt maken.

De sleutel is het leren overwinnen van een instinctieve reactie, die soms de verkeerde kan zijn. Bestuurders worden ook gecoacht in het gebruik van het stuurwiel en de pedalen om de slipper tegen te gaan en ze leren ook hoe ze de voorwiel-, achterwiel- en vierwielslippers kunnen controleren.

Het pakket omvat ook training in noodremmen, onder- en overstuur, plus 180 graden herstel, waardoor de bestuurder weet hoe hij moet reageren als de auto uit de hand loopt.

Als het rijden klaar is, eindigt de sessie met een debriefing door de instructeur die zich richt op het verbeteren van de controle over het slippen in het geval dat het slechter gaat.

Het boeken van of een Slipcursus volgen is eenvoudig te doen. Reserveer direct op een beschikbare datum of koop een open voucher voor 10 maanden voor volledige flexibiliteit. Maar vergeet niet dat hoe eerder je de Slipcursus volgen -ervaring onderneemt, hoe sneller je zelfvertrouwen zal groeien bij het rijden in slechte weersomstandigheden.

Andere cursussen die beschikbaar zijn met Slipcursus volgen, ontworpen om de rijtechnieken te verbeteren, zijn onder andere onze stuntrijpakketten waarbij chauffeurs leren om uitwijkmanoeuvres uit te voeren met één-op-één lessen van een ervaren instructeur. Deze kunnen ook geboekt worden door een beschikbare datum te kiezen of een voucher te kopen.

 

Contact

Wat was een slipcursus? Laat je niet verrassen in het verkeer, maar laat je verrassen door ProMove. Ervaar hoe verrassend leuk ‘veilig autorijden’ kan zijn. Leer hoe je moet reageren in moeilijke omstandigheden, maar ontdek vooral hoe je zo’n omstandigheden kan voorkomen.

Interesse in een Slipcursus volgen?  Ontdek hier ons aanbod

Na het volgen van zo’n opleiding word je niet alleen een betere, maar ook een bewustere bestuurder